AZ ELLENSÉG

 

 

A sebességhatár jelentõs túllépése 60.000,- Ft-tal és a jogosítvány bevonásával büntethetõ. Lakott területen belül jelentõs túllépésnek számít az 50%-ot meghaladó (pl. 30-as táblánál 45< km/h), lakott területen kívül az 1/3-os sebességtúllépés (pl. 70-es táblánál 95 km/h).

A traffipax készülékek mûködési elve, hogy rádiófrekvenciás jeleket bocsájtanak ki, melyek a gépkocsiról visszaverõdve meghatározhatóvá teszik annak sebességét. Ezeket a rádióhullámokat folyamatosan sugározza a traffipax, melynek jeleit, visszaverõdéseit, szóródásait és közvetlen sugárzását a radar-detektorok érzékelik és jelzik.

Hatásos védekezési módszer lehet egyradar-detektor, mely figyeli a rendõrségi traffipax készülékek mûködési frekvenciáját, és azt érzékelve jelez a vezetõnek.

A készülék ára már egyetlen jelzéssel megtérülhet!

Lézeres traffipax készülékek szintén a visszaverõdés elvén mérik a gépkocsik sebességét, melynek visszaverõdéseit, szóródását és közvetlen találatát is képes jelezni egy traffipax-előjelző. Erre azonban akkor van jobb esély, ha kb. 250 méteren kívül vagyunk még, mikor a mérés megkezdődik. A lézersugár nyílásszöge ugyanis kúposan szélesedik a kezelőtől számítva, azonban rövid távolságon belül még nem lesz elég széles, hogy felérje a szélvédőre kihelyezett készülékhez.

Lézeres bemérés jelzésének esélyét nagyban megnövelheti a BLS külsõ lézerérzékelõ!
A külsõ érzékelõ a rendszámhoz felszerelve szinte mindig beleesik a lézer sugarába, mivel alapvetõen a rendszámra irányítják azt, valamint többszörös érzékelõ rendszerének köszönhetõen a távolabbi lézeres mérést is megbízhatóan jelzi.

 

Bővebb információt az alábbi oldalon talál a témával kapcsolatban:

http://traffipax.hu

http://sebessegmeres.info

 

 

 

 

 

 

Figyelmeztetés: A traffipax-detektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez a detektor bizonyos körülmények miatt! Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért! A törvény által biztosított garancián és jótálláson túl készülékére 14 nap "Nincs Kérdés" garanciát adunk, amely azt jelenti, hogy ha Ön nincs megelégedve, mi kérdés nélkül visszavásároljuk megvásárolt készülékét! A Nincs Kérdés garancia nem vonatkozik sérült termékre! Kérjük olvassa el az általános ismertetőt a detektorok működéséről!

Kapcsolat | ©2004 - 2005 H&H Deal Hungary Kft. * Radardetektor - traffipaxjelző online